x   
HUEN

A Monolith

Kedves Látogató !

A cégünk története 2001-ben kezdődött. A közösség, akik megalapították a céget, és akik nagyrésze ma is velünk van – 2016-ban – 19 éve kezdett közösen dolgozni az akkori piac legsikeresebb szereplőjénél, a CA-IB Értékpapír Rt-nél. Itt alakult ki az a szemlélet, ami meghatározta a később megalapított cég egyéniségét, értékrendjét és ami máig -reményeink szerint- megkülönbözteti a többi piaci szereplőtől. Kezdetektől fogva arra törekedtünk , hogy a bankszektor által elvárt “rendet” és átláthatóságot ötvözzük a tőkepiacokon szükséges rugalmassággal, gyors reagálással.
Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy olyan üzleti platformot hozzunk létre, mely alkalmas a befektetési szolgáltatók folyamatainak támogatására az ügyféltalálkozástól a megkötött ügyletek elszámolásáig, úgy hogy mindez szervesen épüljön be a vállalat üzleti, jogi és informatikai környezetébe.
A honlap azzal a céllal született, hogy bemutassuk cégünk filozófiáját, mellyel a befektetési termékek értékesítésének piacán támogatjuk jelenlegi és jövendőbeli ügyfeleinket. Szeretnénk megmutatni, hogyan gondolkozunk mi egy számlavezetésre épülő termékről, a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról és általában cégünk partnerekkel való kapcsolatról.

 

timeline