x   
HUEN

Újdonságok

 • 2017.09.13.

  Esőerdők pusztulhatnak ki az EU új szabálya miatt

  Olyan tetemes adminisztrációs és dokumentációs terhet hoz magával a januárban életbe lépő MiFID 2., hogy félő, a sok papírhasználat miatt még az esőerdők is veszélybe kerülnek – nagyjából ehhez hasonló vélemények születtek az új uniós irányelvnek való megfeleléssel kapcsolatban a Portfolio MiFID 2-ről szóló konferenciáján. A szekció panelrésztvevői szerint nem a privátbanki, hanem az alsóbb jövedelmi rétegbe tartozó ügyfeleknél jelent majd nagy kihívást a MiFID 2. mindennapokba ültetése, és ennek megértetése.

  Részletek
 • 2017.09.11.

  Pár hónap, és megváltozik, amit a befektetéseidről eddig gondoltál

  A MiFID II. előírás drasztikusan módosítja az ügyfélkiszolgálást 2018-tól. Az Európai Unió tagállamainak bankjai és befektetési szolgáltatói iparági gyakorlat és kialakult módszertan nélkül állnak a határidő előtt 3 hónappal.

  Részletek
 • 2016.07.01.

  Monolith középtávú stratégiája: Növekedés regionális szinten. Több üzleti irányban.

  2015 fontos fordulópont a cég életében. Stratégiai célként fogalmaztuk meg a termékpaletta szélesítését és új piaci lehetőségek felkutatását.

  Részletek
 • 2016.06.10.

  MiFID2

  A befektetővédelem erősítése érdekében módosításra kerülő MiFID-irányelv (MiFID II) jelentős kihívás és egyben üzleti lehetőség elé álltja a hazai piacon befektetés szolgáltatási tevékenységeket nyújtó vállalatokat.

  Részletek
 • 2016.06.08.

  Új irány régi módon : Monolith Oracle Apex technológiával

  Egy hosszú és tudatos út következő állomásához érkeztünk 2015-ben, amikor megszületett a döntés, hogy kapjon a Monolith rendszer új, az üzletfejlesztési irányokat támogatni képes kezelő felületet.

  Részletek