top of page
Keresés

Távértékesítés a Monolith Platformban

Frissítve: 2021. márc. 18.

Befektetési termékek lakossági kiszolgálásában a távértékesítés megvalósításában nem a technológia jelenti a legnagyobb kihívást. Alapvetően változik meg a bank operációs kockázata, amennyiben az értékesítés teljes beszélgetése felvételre kerül. Ezáltal a távértékesítés ezen az üzleti területen a FO folyamatok további szabályozását vonja maga után. Ennek hiányában még egy non-advisory kiszolgálás is hatalmas kockázatot jelenthet a bank számára távértékesítés során.

A távértékesítés első mérföldköve és egyben régóta fennálló üzleti igény, hogy az ügyfélkiszolgáláshoz kapcsolódó összes termék és szolgáltatásinformáció rendszerezett módon könnyen elérhető legyen az értékesítés/tanácsadás során.

A Monolith Platform termékinformációs portál megoldása integrált része a befektetési termék értékesítés/tanácsadás banki működési folyamatának, így az operációs kockázat mérséklése mellett a szükséges FO élőmunkaidő is számottevő mértékben tud csökkenni.

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Product Governance Process Engine

A Product Governance Process Engine (PGPE) a befektetés szolgáltatási terület egyik alapköve az ügyfél és tanácsadó centrikus működéshez. Emellett előfeltétele a hatékonyan és biztonságosan működő bef

Monolith Platform teljes körű üzleti cél támogatás

Az európai private banking-ek helyzetéről írt 2019-es McKinsey tanulmány „An inescapable call for action” mindennél aktuálisabbá vált 2020-ra. A 2020-as tőzsdei visszaesés miatti bevétel kiesések a mű

Comments


bottom of page